zavřít


Zásady ochrany osobních údajů informace o nakládání s osobními údaji

Správcem osobních údajů pro tento web je společnost PNEU SOUKUP s.r.o., IČO: 25019465,  se sídlem Aloise Jiráska 465, 415 01 Teplice  informuje své klienty o zpracování a nakládání s osobními údaji (což je nezbytné pro správné fungování našeho e-shopu):

U fyzických osob (nepodnikatelů) se jedná o údaje:

Jméno, příjmení
Údaje o bydlišti, telefonu a emailu
Případně číslo účtu pro plnění dle reklamací
Údaj o objednaném zboží a jeho ceně

Tyto údaje užíváme pouze za účelem dosažení účelu smlouvy, tedy ke splnění Vašich objednávek. Bez uvedení těchto údajů nelze splnit Vaši objednávku. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby vyjma zákonných povinností uložených právním řádem ČR.

Naše společnost pak s údaji zachází s nejvyšší mírou bezpečnosti, kdy k údajům se dostanou pouze (a nanejvýš) dva z našich pracovníků. Jednak jde o osobu zpracovávající Vaší objednávku a jednak o osobu, která předává Vaši objednávku přepravci. S těmito údaji je zacházeno s nejvyšší mírou opatrnosti tak, aby nedocházelo k možnému úniku. S osobními údaji není dále nikterak nakládáno, osobní údaje neprodáváme ani dále nedistribuujeme, neužíváme je pro účely obchodních sdělení ani pro žádné jiné účely. Osobní údaje jsou pak uchovány pouze pro naplnění povinností uložených nám právním řádem ČR.

Pro lepší kvalitu našich služeb a zajištění řádného doručení objednaného zboží spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu pro splnění účelů smlouvy.

U fyzických osob podnikajících či právnických osob se jedná o údaje:

Název podnikatele
IČO/DIČ
Údaje o sídle podnikatele, telefonu a emailu
Případně číslo účtu pro plnění dle reklamací
Údaj o objednaném zboží a jeho ceně

Tyto údaje užíváme pouze za účelem dosažení účelu smlouvy, tedy ke splnění Vašich objednávek. Bez uvedení těchto údajů nelze splnit Vaši objednávku. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby vyjma zákonných povinností uložených právním řádem ČR.

Naše společnost pak s údaji zachází s nejvyšší mírou bezpečnosti, kdy k údajům se dostanou pouze (a nanejvýš) dva z našich pracovníků. Jednak jde o osobu zpracovávající Vaší objednávku a jednak o osobu, která předává Vaši objednávku přepravci. S těmito údaji je zacházeno s nejvyšší mírou opatrnosti tak, aby nedocházelo k možnému úniku. S osobními údaji není dále nikterak nakládáno, osobní údaje neprodáváme ani dále nedistribuujeme, neužíváme je pro účely obchodních sdělení ani pro žádné jiné účely. Osobní údaje jsou pak uchovány pouze pro naplnění povinností uložených nám právním řádem ČR.

Pro lepší kvalitu našich služeb a zajištění řádného doručení objednaného zboží spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu pro splnění účelů smlouvy.

Berte prosím na vědomí, že hlavním komunikačním kanálem je email, kdy v komunikaci s Vámi a tedy i k použití osobních údajů bude docházet při komunikaci emailem.

Vaše práva ve vztahu ke zpracovávaným osobním údajům jsou:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Doprava zboží jen 79 Kč Příslušenství Kamenná prodejna s pneu, alu kolama a diskama Testy pneumatik ADAC
+420 608 074 901
nové pneu, alu, atd.
(volejte po - pá 08.30 - 16.00)

+420 774 236 420
použité pneu a alu kola

info@pneusoukup.cz kontaktní formulář

zimní protektory PNEUMAN - novinka pro letošní zimu 2015

zimní protektory PNEUMAN - nově v naší nabídce Tuto zimní sezónu vedle osvědčených protektorů PNEU VRANÍK zařazujeme do našeho sortimentu i značku PNEUMAN. Dezény vypadají velice povedeně, navíc má tento výrobce v nabidce i některé rozměry, které PNEU VRANÍK nenabízí, například 215/70 R15C. Zobrazit více

test letních pneu ADAC 2015 přináší otázku, zda se vyplatí ECO verze

Test nejoblíbenější letního rozměru 205/55 R16 je v roce 2015 zvláštní tím, že vůbec poprvé se ADAC věnoval testování dvou "typů" dezénů od jednoho výrobce a to sice v posledních letech protěžovaných ECO verzí a prémiových verzí. Shodně se ukázalo (jak u Continentalu, tak u Michelinu, Bridgestone i … Zobrazit více

Nokian WR D3 stále na špici - vítěz zimních testů GTU/ACE2014

Test zimních pneumatik 2014 vyhrál s přehledem Nokain WR D3. S odstupem následuje Continental TS 850 a Goodyear Ultra Grip 9. Uvidíme jak si povede Nokian v zimních testech ADAC 2014. (celé výsledky naleznete po rozklinkutí odkazu) Zobrazit více

čekejte prosím...